Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam
Assen
Breda
Eindhoven
Enschede
Nijmegen
Rijswijk
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek is opgericht in 1934 en behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Kropman heeft ca. 850 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 120 miljoen euro.

Integrale dienstverlener, multidisciplinaire aanpak
Kropman is een integrale dienstverlener met een multidisciplinaire aanpak. Met onze kennis van werktuigbouw, elektrotechniek en meet- en regeltechniek kunnen we opdrachtgevers compleet ontzorgen op het gebied van gebouwinstallaties.
Bekijk voorbeelden van opdrachten >>

Drie markten, zes diensten
Kropman is hoofdzakelijk actief in de utiliteit, gezondheidszorg en industrie. Voor gebouwinstallaties leveren wij diensten op het gebied van ontwerp, realisatie en beheer. Daarnaast hebben we een aparte business unit voor procesinstallaties en cleanrooms: Kropman Contamination Control. Ook hebben we een fabriek voor prefabricage, en een eigen gebouwbeheersysteem.
Lees meer over onze diensten >>

Elf vestigingen, landelijke dekking
Kropman is door heel Nederland actief. Doordat wij opereren vanuit elf regionale vestigingen, zitten wij altijd dicht bij onze klanten. Zo’n landelijk netwerk is ook erg prettig voor opdrachtgevers met meerdere vestigingen door het land.
Bekijk het overzicht van onze vestigingen >>

Meest winstgevende installateur van Nederland
Voor de continuïteit van projecten is het belangrijk om samen te werken met een organisatie die ook financieel goed presteert, zeker in de huidige marktomstandigheden. Eind 2011 ontving Kropman voor de tweede achtereenvolgende keer de Cobouw Award voor het meest winstgevende bedrijf in de categorie Installateurs. In 2012 werd deze prijs niet uitgereikt, maar was Kropman wederom het meest winstgevend. Kropman heeft de afgelopen jaren de winst verder uitgebouwd.

STUDENT
Volg jij momenteel een MBO, HBO of WO opleiding en wil jij weten wat onze stage en/of afstudeermogelijkheden zijn? Mail, bel of WhatsApp onze recruiter. Zijn contactgegevens staan onderaan deze pagina. Wij hebben regelmatig diverse stage en/of afstudeermogelijkheden voor MBO, HBO en WO. Kom stage lopen bij een toonaangevende en groeiende organisatie waar je een uitdagende stage krijgt.
STARTER / TRAINEE
Wil jij jouw carrière beginnen bij een organisatie waar opleiden en doorgroeien vanzelfsprekend is? Wil jij als Starter of als Trainee de fijne kneepjes van het vak leren van de beste professionals uit onze branche? Mail, Bel of WhatsApp onze recruiter. Kropman heeft jaarlijks vele mogelijkheden voor Starters en Trainees. Wij horen of lezen graag wat jij zoekt!
WAAROM KROPMAN
Bij Kropman heerst de betrokken en ambitieuze sfeer van een hecht familiebedrijf. Kropman is een platte organisatie waar de directie altijd dichtbij en bereikbaar is. Wij gebruiken ons gezonde verstand en verwachten dat ook van jou. Wij zijn financieel misschien wel de meest gezonde installateur in onze branche. Daarnaast vinden wij collegialiteit heel belangrijk en scoort dit jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek.
Contact
Social media
Volg Kropman ook op Social Media
Twitter
Facebook
Linkedin
Contactformulier

Heb je een vraag? Laat hier uw gegevens achter.

Contactgegevens

Mike Kuperus
06-52 36 66 02
mike.kuperus@kropman.nl

Rens Bot
06-82 20 27 26
rens.bot@kropman.nl

Recruitmentteam@kropman.nl

Lagelandseweg 84
6545 CG Nijmegen