Filters

Snel zoeken

Matchcriteria

Traineeships

Heb jij de afgelopen twee jaar een hbo of wo studie afgerond? Wil je je carrière een kickstart geven? Wil je je blijven ontwikkelen? Heb je interesse in een uitdagende baan bij een landelijk bedrijf? Lees dan vooral verder wat Kropman te bieden heeft.

Kropman Installatietechniek is op zoek naar hbo en wo starters voor het Kropman traineeship. In dit traineeship krijg je de kans om je in twee jaar zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen, terwijl je ook een aantal opdrachten gaat uitvoeren voor de verschillende business lines en/of vestigingen van Kropman. Naast ontwikkeling is het doel van het traineeship dat je kan ontdekken welke rollen binnen Kropman je ambieert, zodat je na het traineeship kan doorgroeien binnen onze organisatie.

Tijdens het traineeship ga je onder andere aan de slag met trainingen samen met jouw traineegroep, e-learnings, coaching en intervisie. Het tweejarige programma is zo opgebouwd dat er zowel aandacht is voor individuele ontwikkeling en teamontwikkeling als voor organisatieontwikkeling en inhoudelijke kennis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van het lezen van bovenstaande tekst of heb je aanvullende vragen? Neem dan vooral contact op met Mike Kuperus, Corporate Recruiter van Kropman!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.
Corporate Recruiter
Mike Kuperus
06-52366602
mike.kuperus@kropman.nl

Waarom kies jij voor Kropman?

Een bijdrage leveren aan een duurzamer Nederland
Bij ons gaat het om de inhoud
Altijd een vestiging bij jou in de buurt
Kropman installatietechniek gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.